Espai per Pares i Mares

Aquest espai pretén ser un lloc on  trobar les activitats organitzades i propostes pels pares i on l’AMPA pugui penjar documents, articles, etc que pensem poden ser de profit per a reflexionar sobre temes que ens afecten en el dia a dia de l´educació dels nostres fills/es.

Main Teatre:

Grup de Teatre de pares i mares de l’escola.

El Grup de teatre d’adults del Col·legi, va estrenar els darrers 5, 6 i 7 de maig de 2017, la versió lliure de la obra: “TOC TOC” de Laurent Baffie.
L’assistència va ser de 420 persones entre els tres dies.
La representació de diumenge va ser a benefici de la Fundació Tècnica i Humanisme. Aquesta Fundació es dedica a ajudar a les persones que
han passat per un procés oncològic i també als seus familiars, sense oblidar aspectes tan importants com l’educació sanitària dels nostres infants i joves duent també activitats solidàries a països com l’Equador, el Camerun o el Txad.

Activitats:

L’AMPA ha organitzat Activitats per a pares fora de l’horari escolar

ZUMBA:  dimarts i dijous, de 20.30 a 21.30 hores, a l’escola

Xerrades:

Igualment,  l’escola a organitzat una sèrie de xerrades sobre educació, conjuntament amb els mestres.

Comencem amb molta il·lusió la segona edició del programa FEAC (Família Escola Acció Compartida) amb l’objectiu de promoure i facilitar la trobada de pares i mares amb mestres de l’escola per dialogar i reflexionar, en grups reduïts, sobre temes educatius d’interès comú.

L’escola us proposa participar activament en les 3 trobades previstes per aquest curs, que seran coordinades per mestres de l’escola.

25 D’OCTUBRE: GESTIÓ DE LES EMOCIONS

24 DE GENER: EDUCAR EN EL MÓN DIGITAL

2 DE MAIG: LA CULTURA DE L’ESFORÇ

 

Xerrades curs anterior 2017-2018:

1-  16 novembre 2018:    Jocs i pantalles

2- 22 febrer 2018:  Els límits com a referent

3- 10 maig 2018: Educar en valors