Qui som?

Les sigles AMPA signifiquen: Associació de Mares i Pares d’Alumnes, i és l’entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i els pares dels alumnes de l’escola.

L’objectiu de l’AMPA és treballar conjuntament amb l’escola perquè el projecte educatiu esdevingui una realitat compartida i viscuda en el dia a dia.

La Junta de l’AMPA està formada per un grup de pares i mares amb el propòsit d’apropar les famílies a l’entorn escolar mitjançant activitats dirigides a les famílies.

President Eulàlia González
Secretària Loli Prieto
Tresorer Joan Garcés
Vocals: Josue Llamas, Xavier Fernández, Carme Salvador, Paola Butiglioni,Felipe Ros, Lluís Gey, Jaume Montserrat

Tenim com a objectiu treballar el PROJECTE COMPARTIT: FAMÍLIA-ESCOLA per aconseguir la millor educació col·laborant en l’estil d’educar que hem escollit com a pares.

La implicació en l’educació dels nostres fills/es és una de les nostres tasques com a pares/mares.  Cadascú ho fa de moltes i diverses maneres i una d’elles és col.laborar puntualment o de forma continuada amb l’AMPA de l’escola dels nostres fill/es.

Actualment, ens trobem en un punt on és necessari que aquelles famílies que puguin reforcin la feina d’aquesta associació i comencin a fer un relleu generacional que pensem és lògic i convenient.

Això és fonamental per a poder continuar endavant amb els projectes ja existents o bé de nous que encara han d’arribar.

Participa-hi!